Bekijk hier

onze diensten

WhatsApp Image 2021-02-03 at 15.36.21.jp
juni 2011 061.JPG

Sneeuw- en ijsvrij garantie

De laatste jaren is gebleken dat veel bedrijven in de omgeving van WN Dijkshoorn BV opzoek waren naar een partij die flexibel inzetbaar is tijdens de winterse perioden. Bij WN Dijkshoorn BV strooien we echt alleen wanneer dat nodig is of wanneer de klant daar specifiek behoefte aan heeft. Met onze ijs/sneeuwvrij-garantie weet u zeker dat uw werkzaamheden niet worden verhinderd door het winterse weer. U kunt contact met ons opnemen voor informatie of een vrijblijvende offerte om te kijken of dit voor uw bedrijf interessant is.

Bestendig beheer

We verzorgen niet alleen de aanleg van groen, maar zijn ook graag uw partner als het gaat om het beheer en onderhoud hiervan. Dat doen we vakkundig en veilig. We maaien wegbermen en voeren snoei- of bewateringswerkzaamheden uit. Respect voor mens, dier en milieu nemen daarbij een belangrijke plaats in. Waar het kan, hergebruiken we vrijkomend afval en houden we rekening met de aanwezige (beschermde) flora en fauna.
 

WhatsApp Image 2021-02-04 at 10.37.22.jp
WhatsApp Image 2021-02-02 at 13.02.12.jp

Machinaal bestraten

Machinaal bestraten is meer dan stenen leggen. Trottoirbanden rooien en/of zetten en stoeptegels zetten of uithalen behoren ook tot machinale bestrating. Bij WN Dijkshoorn BV beschikken we over de juiste machines en gereedschappen voor het bestraten met machines. Daarbij hebben wij ook veel kennis en ruime ervaring op het gebied van machinaal bestraten. Wij leveren hoge kwaliteit.

 

Bouw

Een perceel bouwrijp maken, een parkeerterrein aanleggen, een bouwput uitgraven?

Loonbedrijf Dijkshoorn is een bundeling van jarenlange ervaring in de aannemerij. Wij staan garant voor een betrokken en efficiënte uitvoer van bouwwerkzaamheden, grondverzet, riolering en wegenbouw projecten.

IMG_0969.JPG
IMG_2423.JPG

Particulier

W.N. Dijkshoorn BV adviseert en voert werkzaamheden uit op het gebied van een steiger aanleggen, aanleggen van een  buitenmanege, drainagesystemen, vijver uitgraven, aanleggen zwembad, bomen kappen, grasmaaien, plaatsen damwand / beschoeiing, leverantie van zand, tegels en hekwerk.

Vraag via de website een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 010-5216011

Aanleggen en onderhouden tuin

Met uw tuin of terrein kunt u vele kanten op. Graag gaan wij aan de slag met uw wensen om hiervan iets bijzonders te maken. Creativiteit is ons motto! Dankzij de combinatie met ons groenbedrijf Dijkshoorn Tuinen kunnen wij het hele project voor u realiseren. Van het ruwe grondwerk naar de fijne afwerking. Bedrijven, (overheids-) instellingen en particulieren zijn onze klanten, met name voor grootschalige oplossingen.

WhatsApp Image 2020-11-04 at 17.05.54.jp
oogst

Calamiteiten dienst machines

Uw machines worden goed onderhouden en eigenlijk zou u dus géén problemen verwachten? Helaas, soms vindt het onverwachte plaats, een machinestoring en ook nog op een moment dat het u totaal niet uitkomt. Uw machine stopt ermee omdat er bijvoorbeeld mechanisch, elektrisch of besturingstechnisch iets niet meer goed zijn werk doet. Vaak kan een operator of een ondersteunende technische afdeling het probleem weer oplossen. Soms echter hebt u wellicht niet de juiste kennis in huis om de storing op te kunnen lossen. De calamiteitendienst van Dijkshoorn staat van maandag t/m vrijdag de gehele dag paraat om te vertrekken. Kunnen wij u helpen? Neem dan contact met ons op.

Agrarische werkzaamheden

Op zoek naar een professioneel agrarisch loonbedrijf? Dan staat Agrowest (een samenwerking tussen Loonbedrijf Dijkshoorn en Oskam Moordrecht) voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoering van agrarisch loonwerk. Voor een efficiëntere tijdsindeling kiezen verschillende agrarische bedrijven ervoor om bepaalde werkzaamheden uit te besteden. Agrowest helpt deze bedrijven graag een handje.

website2 065_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-02-02 at 13.02.12.jp

Losse verhuur

Loonbedrijf WN Dijkshoorn BV is al meer dan 50 jaar de verhuurspecialist voor grondverzet, transport en cultuurtechnisch werk. Onze mensen zijn de specialist. Zij hebben ervaring in het vak en zijn goed in wat zij doen: het zijn vakmensen met een passie.

Uiteraard hoort er bij gespecialiseerde werkzaamheden een betrouwbare machine, stilstand kost immers tijd en geld. Daarom beschikken wij over een eigen werkplaats en verhuren wij alleen goed onderhouden machines. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij de perfecte partner zijn voor de huur van machines. 

Grondverzet

.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Zodra wij uw offerte-aanvraag in goede orde hebben ontvangen komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

arrow&v

KVK: 123-456-7890
BTW: NL8180.57.713.B01
IBAN: NL58 RABO 0106 6061 82

© 2023 door Thymen Dijkshoorn. 

CONTACT

Telefoon: 010-5216011 

Email: info@wndijkshoornbv.nl

Rottebandreef 29
2661GS, Bergschenhoek
Zuid-Holland, Nederland

Openingstijden:

Maa - Vrij: 8:00 - 16:00

​​Zaterdag: 8:00 - 12:00

​Zondag: Gesloten