top of page

vr 22 mrt

|

Zevenhuizen

Loonbedrijf WN Dijkshoorn BV 25 jaar in Zevenhuizen!

Loonbedrijf WN Dijkshoorn BV bestaat 25 jaar in Zevenhuizen en dat vieren we groots! We nodigen u uit voor ons jubileumfeest, waar we samen kunnen genieten van hapjes, drankjes en live optredens van geweldige artiesten. Sluit u aan bij ons om deze speciale mijlpaal te vieren!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Loonbedrijf WN Dijkshoorn BV 25 jaar in Zevenhuizen!
Loonbedrijf WN Dijkshoorn BV 25 jaar in Zevenhuizen!

Tijd en locatie

22 mrt 2024, 17:00 – 23:00

Zevenhuizen, Knibbelweg 25A, 2761 JC Zevenhuizen, Nederland

Over het evenement

Bereid u voor op een onvergetelijke avond vol verrassingen en festiviteiten tijdens ons 25-jarig jubileumfeest! Bij aankomst wordt u verwelkomd met Valet Parking-service, zodat u zich kunt richten op het genieten van de avond.

In het hart van het feest vindt u onze grote ronde bar, waar u uw favoriete drankjes kunt halen en kunt proosten met oude vrienden en nieuwe kennissen. De uitgebreide catering zal uw smaakpapillen verwennen met heerlijke hapjes en culinaire hoogstandjes.

Terug in de tijd met nostalgische herinneringen, want we hebben een collectie oude foto's van vroeger voor u samengesteld.

En dan het hoogtepunt van de avond: een sensationeel live optreden van De Coronas. Laat u meeslepen door hun muziek terwijl u geniet van de festiviteiten.

Samen heffen we het glas en toosten we op de afgelopen 25 jaar en de veelbelovende toekomst.

Kortom, een avond vol plezier, herinneringen en betekenisvolle momenten. We kunnen niet wachten om dit jubileumfeest met u te delen!

Tickets

  • Entree voor één persoon

    Toon dit ticket bij de ingang, hier kunt u ook gebruik maken van Valet Parking.

    € 0,00
    Uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page