top of page

Grondwerk

Onze gespecialiseerde teams en moderne machines bereiden bouwterreinen voor, graven funderingen uit en leggen infrastructuur aan. Wij combineren ervaring, kennis van grondsoorten en duurzame praktijken voor succesvolle projecten. Vertrouw op ons voor uw grondverzetprojecten.

Anker 1

Waarom Dijkshoorn?

Uw partner voor grondwerk

Dijkshoorn is een toonaangevende specialist in grondwerk, met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij voeren regelmatig projecten uit voor gerenommeerde partners zoals Heembouw, variërend van grote tot kleine schaal.
 

Als flexibele en dynamische aannemer kunnen wij snel schakelen en ons aanpassen aan de specifieke eisen van elk project. Onze innovatieve werkwijze omvat het gebruik van geavanceerde GPS-systemen, wat zorgt voor precisie en efficiëntie in al onze werkzaamheden.
 

Ons team van ervaren professionals beschikt over diepgaande kennis van grondsoorten en past duurzame praktijken toe voor langdurige en effectieve oplossingen. Met onze moderne machines en gespecialiseerde teams bereiden wij bouwterreinen voor, graven funderingen uit en leggen infrastructuur aan met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.
 

Vertrouw op Dijkshoorn voor uw grondverzetprojecten. Onze toewijding aan innovatie, flexibiliteit en duurzaamheid maakt ons de ideale partner voor elk project. Kies voor Dijkshoorn en ervaar de professionaliteit die uw project verdient.

Heembouw-logo_3.png
image001.webp

Zware rupskranen

Rupskranen vanaf 18 tot 30 ton

Onze zware rupskranen zijn ontworpen om de meest uitdagende grondverzetprojecten aan te pakken. Met een indrukwekkende kracht en precisie kunnen ze grote hoeveelheden aarde verplaatsen en complexe graafwerkzaamheden uitvoeren. Deze kranen draaien met een combinatie van diesel en AdBlue, wat bijdraagt aan lagere emissies en een duurzamere werking. Bovendien zijn ze uitgerust met de nieuwste GPS-instrumenten voor nauwkeurige en efficiënte positionering. Ideaal voor grote bouwterreinen waar stabiliteit en betrouwbaarheid essentieel zijn. Vertrouw op onze zware rupskranen voor efficiënt en effectief grondwerk, zodat uw project soepel en volgens planning verloopt.

DX225LC-7X.webp

Mobiele kranen

Mobiele kranen met draaikantelstuk

Onze mobiele kranen bieden de perfecte combinatie van flexibiliteit en kracht voor uw grondwerkprojecten. Met hun wendbaarheid kunnen ze gemakkelijk manoeuvreren op moeilijk bereikbare plekken, terwijl ze toch zware lasten aankunnen. Deze kranen draaien met een combinatie van diesel en AdBlue, wat bijdraagt aan een lagere uitstoot en milieuvriendelijkheid. Ze zijn tevens voorzien van de nieuwste GPS-instrumenten voor precieze plaatsbepaling en uitvoering. Of het nu gaat om het verplaatsen van grond, het graven van sleuven of het aanleggen van infrastructuur, onze mobiele kranen leveren uitstekende prestaties. Kies voor onze mobiele kranen voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid op elk terrein.

DX140W-7_COB-e1704294701793.webp

Mini-gravers

Rupskranen 1.5 tot 8 ton

Onze mini-gravers zijn de ideale oplossing voor kleinere en nauwkeurigere graafwerkzaamheden. Met hun compacte formaat en indrukwekkende kracht zijn ze perfect voor projecten in stedelijke gebieden of krappe ruimtes. Of het nu gaat om tuinrenovaties, het graven van funderingen of het aanleggen van kabels en leidingen, onze mini-gravers bieden de precisie en efficiëntie die u nodig heeft. Laat onze mini-gravers uw volgende grondwerkproject vereenvoudigen.

Gekwalificeerd personeel

Stratenmakers, Grondwerkers & uitvoerders

Ons gekwalificeerd personeel vormt de ruggengraat van onze grondwerkdiensten. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van verschillende grondsoorten en graaftechnieken, zorgen zij voor een professionele en zorgvuldige uitvoering van elk project. Ons team is getraind in het bedienen van diverse graafmachines en volgt de hoogste veiligheids- en milieunormen. Vertrouw op ons gekwalificeerd personeel voor een succesvol en duurzaam grondverzetproject.

WhatsApp Image 2021-03-02 at 12.07.45.jpeg

Onze projecten in het grondwerk

Terreininrichting Combilo BV
Waddinxveen
Dagelijks sloot- en oeveronderhoud Waddinxveen
Bouwrijp maken
villa in Goes
Nieuwe paardenstal bij manege in Delft

Onze gespecialiseerde teams en moderne machines bereiden bouwterreinen voor, graven funderingen uit en leggen infrastructuur aan.


 

Bekijk dit project

Onze gespecialiseerde teams en moderne machines bereiden bouwterreinen voor, graven funderingen uit en leggen infrastructuur aan.


 

Bekijk dit project

Onze gespecialiseerde teams en moderne machines bereiden bouwterreinen voor, graven funderingen uit en leggen infrastructuur aan.


 

Bekijk dit project

Onze gespecialiseerde teams en moderne machines bereiden bouwterreinen voor, graven funderingen uit en leggen infrastructuur aan.


 

Bekijk dit project
bottom of page