top of page

over ons

Bedrijfhistorie

Al drie generaties is W.N. Dijkshoorn BV een begrip in het westen van het land. De heer W.N. Dijkshoorn begon een agrarisch loonbedrijf vanuit de veehouderij van zijn vader. Het bedrijf startte circa 40 jaar geleden. Sinds de overname in 1998 door zijn zoon A.W.N. Dijkshoorn legt het bedrijf zich steeds meer toe op het grondverzet en de aannemerij. 

Certificaten

We zijn vanaf 2001 VCA gecertificeerd en sinds 2011 hebben we VCA **. In 2007 zijn we ISO –9001 gecertificeerd.

Onze Visie

De visie van Loonbedrijf W.N. Dijkshoorn BV is om zo goed mogelijk aan de wensen van de klanten tegemoet te komen, oplossingen bieden en meedenken in het proces naar een goed eindresultaat. Uiteraard het budget in ogenschouw nemend. Het machinepark is de laatste jaren enorm gegroeid om aan de diversiteit van opdrachten te kunnen voldoen. Om een integrale aanpak van projecten te kunnen aanbieden is W.N. Dijkshoorn BV deels een partnerschap aangegaan met Dijkshoorn Infra. Sinds 2015 is er ook een tweede bedrijf opgestart Dijkshoorn Tuinen BV om naast het grondverzet ook de verfijning te kunnen aanbieden.

 

Mensen en machines

Het bedrijf bestaat uit 30 vaste werknemers, waaronder gediplomeerde kraanmachinisten, ervaren trekkerchauffeurs en shovelmachinisten. Het bedrijf beschikt over een groot en gevarieerd machinepark. Het onderhoud hiervan is in eigen beheer. Gediplomeerde monteurs hebben de beschikking over een volledig toegeruste werkplaats. De werkplaats biedt ook service aan derden. Ieder jaar wordt er goed geïnvesteerd om het machinepark modern te houden.

Algemeen Directeur

Arie Dijkshoorn

ISO 9001.jpg
VCA 2-ster.jpg
bottom of page