top of page

Waterbouw

Dijkshoorn is uw partner voor waterbouwprojecten in Nederland. Onze experts bieden kennis en ervaring in beschoeiingen, damwanden, bruggen en stuwen. We streven naar veerkrachtige, klimaatadaptieve oplossingen met duurzame materialen en minimale impact op de natuur.

Anker 2

Beschoeiingen

Plaatsen, renoveren & verwijderen

Bij Dijkshoorn bieden we complete diensten voor het plaatsen, renoveren en verwijderen van beschoeiingen. Onze expertise zorgt ervoor dat uw waterkant veilig, duurzaam en aantrekkelijk blijft. Wij leveren op maat gemaakte beschoeiingsoplossingen, gebruikmakend van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen. Dit garandeert een stabiele en duurzame waterkant, bestand tegen erosie en waterstromen. Voor beschoeiingen die tekenen van slijtage vertonen, bieden wij grondige renovaties aan. We versterken en herstellen de structuur snel en efficiënt, waardoor uw beschoeiing weer jarenlang meegaat en de impact op de omgeving minimaal blijft. Wanneer beschoeiingen moeten worden verwijderd, zorgen wij voor een veilige en milieuvriendelijke aanpak. Ons team verwijdert oude beschoeiingen met zorg, waarbij we de omgeving zo min mogelijk verstoren. Dijkshoorn is uw betrouwbare partner voor alle beschoeiingswerkzaamheden. Met onze ervaring en toewijding aan kwaliteit, garanderen wij succesvolle projecten. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij uw waterkantprojecten tot een succes kunnen maken.

Beschoeiing.jpeg
PVC plastic pipe for sewerage in the ground.jpg

Riolering

Vuilwater- en hemelwaterafvoer

Bij Dijkshoorn zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen, verwijderen en renoveren van rioleringssystemen. Ons ervaren team werkt met verschillende materialen, waaronder PVC, om duurzame en betrouwbare oplossingen te bieden voor uw rioleringsbehoeften. Wij installeren en onderhouden duikers, zorgen voor een effectieve hemelwaterafvoer en plaatsen kolken om water efficiënt af te voeren. Daarnaast verzorgen wij de vuilwaterafvoer om te zorgen voor een hygiënische en milieuvriendelijke omgeving. Dijkshoorn is uw betrouwbare partner voor alle rioleringswerkzaamheden, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij uw rioleringsprojecten tot een succes kunnen maken.

Steigerbouw

Werken vanaf het water

Bij Dijkshoorn zijn we experts in steigerbouw, waarbij we zowel op land als vanaf het water opereren. Ons ervaren team bouwt sterke en betrouwbare steigers die voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. We werken efficiënt vanaf het water door gebruik te maken van kranen op pontons, wat ons in staat stelt om zelfs de meest uitdagende locaties te bereiken. Dijkshoorn is uw betrouwbare partner voor alle steigerbouwprojecten, met een focus op vakmanschap en klanttevredenheid. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij uw steigerbouwproject tot een succes kunnen maken.

Steiger bouw.jpeg
WhatsApp Image 2024-06-03 at 10.04.49.jpeg

Oever bescherming

Plaatsen van (tijdelijke) damconstructies

Bij Dijkshoorn zijn we gespecialiseerd in oeverbescherming en het plaatsen van (tijdelijke) damconstructies. Ons ervaren team zorgt voor duurzame oplossingen om erosie te voorkomen en de stabiliteit van uw oevers te waarborgen. We bieden zowel permanente als tijdelijke damconstructies, afhankelijk van de behoeften van uw project. Dankzij onze expertise en geavanceerde technieken kunnen we snel en efficiënt werken, ongeacht de complexiteit van de locatie. Dijkshoorn is uw betrouwbare partner voor alle oeverbeschermings- en damconstructieprojecten, met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij uw projecten tot een succes kunnen maken.

KleurKeur Blauw

Wet Natuurbescherming
niveau 1, 2 en 3

Natuurvriendelijke
oevers

Plaatsen, onderhouden & verwijderen

Bij Dijkshoorn zetten we ons in voor het duurzaam onderhouden en aanleggen van natuurvriendelijke oevers met gerecyclede wilgentakken. Onze expertise zorgt voor milieuvriendelijke en stabiele oevers die de natuurlijke omgeving bevorderen.
 

Ons team gebruikt gerecyclede wilgentakken om sterke en duurzame oevers te creëren. Deze takken helpen de biodiversiteit te vergroten en erosie te voorkomen, terwijl ze een natuurlijke uitstraling behouden.
 

Naast de aanleg bieden wij ook uitgebreid onderhoud aan deze oevers. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de oevers hun stabiliteit en ecologische waarde behouden. We controleren en versterken de constructies waar nodig, en passen duurzame technieken toe om de integriteit van de oevers te waarborgen.
 

Dijkshoorn staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid in al onze projecten. Met een focus op milieuvriendelijke praktijken en klanttevredenheid, zijn wij de ideale partner voor het aanleggen en onderhouden van natuurvriendelijke oevers. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij uw project tot een succes kunnen maken.

Natuurvriendelijke oever.jpeg

Onze projecten in waterbouw

Terreininrichting Combilo BV
Waddinxveen
Dagelijks sloot- en oeveronderhoud Waddinxveen
Bouwrijp maken
villa in Goes
Nieuwe paardenstal bij manege in Delft

Onze gespecialiseerde teams en moderne machines bereiden bouwterreinen voor, graven funderingen uit en leggen infrastructuur aan.


 

Bekijk dit project

Onze gespecialiseerde teams en moderne machines bereiden bouwterreinen voor, graven funderingen uit en leggen infrastructuur aan.


 

Bekijk dit project

Onze gespecialiseerde teams en moderne machines bereiden bouwterreinen voor, graven funderingen uit en leggen infrastructuur aan.


 

Bekijk dit project

Onze gespecialiseerde teams en moderne machines bereiden bouwterreinen voor, graven funderingen uit en leggen infrastructuur aan.


 

Bekijk dit project
bottom of page