Groots in grondverzet

Ontdek de kracht van een aannemingsbedrijf met een rijke historie

 

Aannemerij
 

Natuur en recreatie

Terreininrichting
 

Calamiteiten en evenementen

Agrarische werkzaamheden

Tuinen
 

Daadkrachtig en oplossingsgericht

Het bedrijf bestaat uit zeer betrokken werknemers, waaronder gediplomeerde kraanmachinisten, ervaren trekkerchauffeurs en shovelmachinisten. Het bedrijf beschikt over een groot en gevarieerd machinepark. Het onderhoud hiervan is in eigen beheer. Gediplomeerde monteurs hebben de beschikking over een volledig toegeruste werkplaats. De werkplaats biedt ook service aan derden. Ieder jaar wordt er goed geïnvesteerd om het machinepark modern te houden.

Website_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-02-03 at 15.23.22.jp

Innovatief en ondernemend

Een kaart verbindt mensen, waar ze ook zijn. Door te werken met dezelfde kaart heeft iedereen hetzelfde beeld. Dankzij het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, is het mogelijk een verschil te maken. Voor het bestendig onderhoud dat wij uitvoeren in opdracht van overheidorganisaties maken wij gebruik van o.a. Arcgis. Zo registreren we onze werkzaamheden, vermijden we ecologische schade aan de omgeving en krijgen we een goed beeld van ecologische staat van het gebied. Bij Dijkshoorn maken we altijd gebruik van de laatste innovaties binnen onze sector.

Een greep uit onze diensten

Grondverzet_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-02-02 at 13.02.12.jp

Grondverzet

Een belangrijke tak van ons bedrijf is de bemande verhuur van machines in de grondverzet. Het uitgebreide machinepark wat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd bied zeer veel mogelijkheden in diverse soorten werk.

Bouw

Een perceel bouwrijp maken, een parkeerterrein aanleggen, een bouwput uitgraven? Door het efficiënt plannen en het inzetten van het juiste materieel voor een project ontstaat een goed resultaat voor een juiste kostprijs.

Harvest Work
juni 2011 061.JPG

AgroWest B.V.

Om onze agrarische werken te optimaliseren en  uit te breiden hebben we besloten om te gaan samenwerken met loonbedrijf Oskam BV te Moordrecht. Dit betreft onze agrarische werkzaamheden. Door de samenwerking hopen we de ervaringen van boeren in de omgeving nog verder te verbeteren en tevens de logistiek te kunnen verbeteren.

Overheid

Voor een professionele en vak-kundige aanpak zijn verschillende overheidsorganisaties al jaren klant bij W.N. Dijkshoorn BV. Het onderhouden van natuur-en recreatiegebieden, het baggeren van watergangen, het plaatsen van waterpompen bij wateroverlast, het schoonhouden van wegen tijdens de wintermaanden zijn enkele voorbeelden.

Onderhoud in eigen beheer

Mobiele hydrauliek service

Volledig ingerichte service wagen

Binnen 60 minuten ter plaatse

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Zodra wij uw offerte-aanvraag in goede orde hebben ontvangen komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

arrow&v

KVK: 123-456-7890
BTW: NL8180.57.713.B01
IBAN: NL58 RABO 0106 6061 82

© 2023 door Thymen Dijkshoorn. 

CONTACT

Telefoon: 010-5216011 

Email: info@wndijkshoornbv.nl

Rottebandreef 29
2661GS, Bergschenhoek
Zuid-Holland, Nederland

Openingstijden:

Maa - Vrij: 8:00 - 16:00

​​Zaterdag: 8:00 - 12:00

​Zondag: Gesloten